2310600655 Αμπελοκήπων 10, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη athina86@yahoo.gr
 
 
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Αθηνά | Ψητοπωλείο Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη


Το ψητοπωλείο μας “Αθηνά” στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, υποδέχεται φιλικά κάθε επισκέπτη του προσφέροντάς του ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Σε εμάς θα βρείτε ένα πλούσιο μενού που αποτελείται από λαχταριστά ψητά που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Πιο αναλυτικά, στο ψητοπωλείο θα βρείτε ζουμερά σουβλάκια και γύρο, χορταστικά μπέργκερ, μοναδικά ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες και πολλές ακόμα γεύσεις που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. Φυσικά, στο μενού μας θα βρείτε μπύρες και αναψυκτικά που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το φαγητό σας.

Τέλος, στο μενού μας θα βρείτε και μοναδικά επιδόρπια τα οποία θα σας βοηθήσουν να κλείσετε γλυκά ένα ευχάριστο γεύμα.
 

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Όλα τα κρέατα είναι από το κρεοπωλείο μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες δημιουργούμε γεύσεις που σίγουρα θα σας κερδίσουν.

Καθίστε αναπαυτικά στον όμορφο χώρο μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι εκεί με ευγένεια, καλή διάθεση και πάντα με επαγγελματισμό, για να σας εξυπηρετήσει.

Σας περιμένουμε στο ψητοπωλείο μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη, με την οικογένεια ή την παρέα σας ώστε να σας περιποιηθούμε και να φροντίσουμε να έχετε ένα εξαίρετο δείπνο που σίγουρα θα σας κάνει να μας νοσταλγείτε.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ